Tervetuloa!

Tervetuloa kyläyhdistyksen ja kylän uudistuneille verkkosivuille. Näitä on tehty pitkään ja hartaasti, mutta kiirehän se vielä näin viime metreillä yllätti. Halusimme saada sivut julkaistua ja uuden osoitteen mukaan tällä hetkellä jaossa olevaan paperitiedotteeseen. Näiltä sivuilta pystyy toivottavasti Onnelan kyläillan jälkeen seuraamaan hyvin mihin ratkaisuhin Myllysaaren laavuhankkeen ja valokuidin kanssa päädyttiin. Ja mikäli käy niin, että rahoitusta pääsemme hakemaan laavulle niin täällä voi seurata hankeen etenemistä ja tiedotusta talkoopäivistä. Tämä on myös hyvä vaihtoehto Facebook-tiedottamiselle.

Muutoin sivuja tehdään ”sivu kerrallaan” periaatteella tavoiteena saada kattava paketti kylästämme ja kyläyhdistyksestä. Toivottavasti täältä olisivat jatkossa löydettävissä niin kylän yrittäjät kuin muutkin palvelut. Ja vaikkapa vanhojen kuvien aarreaitta.

Ja tämä blogi on myös teidän kyläläisten vapaassa käytössä – mikäli teillä on mielipiteitä tai muistoja kylältä jaettavaksi niin lähestykää sähköpostilla ja kirjoitus julkaistaan täällä. Myöskin kaikki Asemakylään liittyvät tapahtumailmoitukset ovat tervetulleita.

Näitä blogikirjoituksia voi myös kommentoida, joten toivotaan vilkasta keskustelua!

Kiitos kun tulit käymään – ole kuin kotonasi ja palataan pian asiaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s